Pentru copiii care au nevoie de o ambulanta aeriana

 

Alina Damaschin Ciocirlan Asociatia Blondie

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În ultimii ani am avut de-a face cu sistemul de sanatate mai mult decât mi-aș fi dorit. Am întâlnit medici extraordinari care își depășesc cu mult atribuțiile și încearcă să suplinească multele neajunsuri din jurul lor, dar cel mai mult m-am lovit de lipsuri de toate felurile, materiale, de medicamente, de viziune. Când ajungi să vezi sistemul din interior, te izbește modul în care sunt acceptate cu resemnare situații care pun viața pacienților în pericol. Viața, și poate mai ales viața unui copil, nu ar trebui să depindă de capacitatea unui sistem sau de lipsurile lui.

In prezent, România nu deține o ambulantă aeriană cu care să transporte cazurile medicale speciale în afara tarii. Asociația Blondie își propune să achiziționeze o aeronavă pe care să o transforme în ambulantă și pe care să o puna la dispoziția oricărei persoane care are nevoie de transport aerian medical, în mod gratuit.

 Un reportaj Recorder despre Asociatia Blondie: https://www.youtube.com/watch?v=ZheCEjOK0Zw

 Mi-aș dori să punem și noi umărul la o rotiță din această aeronavă!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

SUSŢIN PROIECTUL

Luăm un avion

#luamunavion

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Alina Damaschin Ciocirlan : Asociatia Blondie
Pentru copiii care au nevoie de o ambulanta aeriana