Our mission

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual. Această categorie de copii ignorată și discriminată este cel mai vulnerabil segment al societății, cu un set de nevoi specifice și foarte complexe.

De aceea, pentru a reuși, ne propunem să construim un sistem etapizat prin care copiii cu afecțiuni medicale grave și cu risc de părăsire să primească susținerea necesară pas cu pas.

Vom ajuta copiii, dar și familiile care trebuie să îi îngrijească – odată urgența medicală rezolvată, precum și comunitățile care trebuie să îi accepte, înțeleagă și sprijine în dezvoltarea lor ulterioară.

Projects

Status Fundraising

#luamunavion

Donations:

Status Fundraising

Anul trecut, in Romania, 1215 copii au murit inainte de a implini varsta de 1 an. Jumatate dintre ei proveneau din sarcini complet nemonitorizate si in doar 10% din cazuri, ingrijirea prenatala s-a facut complet.

Donations:

Fundraising events

Daruieste ziua ta ~ 2021

Benefiting:: Caravana Blondie

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2021

Benefiting:: Luăm un avion

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

Daruieste ziua ta ~ 2021

418 Donations
31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

169 Donations

Fundraising pages

300 RON Raised
2 Donations

Sa fie toți copiii roz, asa ar fi vrut și Măriuca mea

150 RON Raised

60 RON Raised
1.2% Complete

150 RON Raised
1 Donations

Anul acesta am invatat ca nimic nu e mai frumos decat sa imparti bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Asadar, am hotarat ca acum sa imi daruiesc z

635 RON Raised

43 de DA-uri cadou

Oricât am încercat sa sap în mine sa găsesc cuvintele potrivite care sa descrie anul asta, tot RECUNOSTINTA simt ca e the one. Un an care mi-a tes

18,680 RON Raised
137 Donations
93.4% Complete

714 RON Raised
71.4% Complete

Am acceptat provocarea de a alege sa imi donez ziua de nastere pentru o cauză bună! Am ales să susțin astfel o cauză care are nevoie de sprijin.

665 RON Raised
6 Donations
66.5% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea e un avion