Luăm un avion @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare.

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe ziuata.galantom.ro și

1. Alege cauza în care crezi!

Îți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta!

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte.

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)

Galantomi:

Donatii:

Suma:

Pagini fundraising

Un avion de ziua Lunei

Pe 27 Decembrie Luna noastră împlineşte un an. Suntem atât de recunoscători că suntem sănătoşi şi că avem parte de zile minunate împreună

6,945 RON Suma

0 RON Suma

De ziua mea, donam sa luam un avion roz si cu targa :)

1,353 RON Suma

De ziua mea vreau sa luam un avion

725 RON Suma

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze mari si curajoase.Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii ală

2,200 RON Suma

1,480 RON Suma

Buna!Eu sunt mama Mariei.Ea este puterea noastră din fiecare zi.Maria a fost diagnosticata dupa nastere cu o problema la inimioara.Bafta ei a fost sa

0 RON Suma

Fără aripi nu se poate trăi!

Dragi prieteni, e o nevoie vitală de niște aripi! Pentru niște copii singuri. Lună de lună Adelina își întinde brațele cât țara și urcă

3,785 RON Suma
37.85% Complete

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere. Si o