FACEM BINE ÎMPREUNĂ! Susține Asociația Blondie!

 

Magda Câmpeanu Asociatia Blondie

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei,

Oricât de grele și de dificile ar fi vremurile pe care le traversăm, să nu uităm să facem bine și să oferim o rază de speranță celor încercați mai mult de viață. Așadar, vă invit să FACEM BINE ÎMPREUNĂ! 

Pink Halloween este un eveniment conceput de Asociația Blondie, în amintirea micuțului Cristi, alintat Blondie de către mama lui, Adelina Toncean, și de către toți cei care l-au iubit. Cristi a fost un copil cu părul bălai, abandonat la naștere în spital, în momentul în care mama lui biologică a aflat că el are o malformație gravă a inimii. Ulterior, Cristi a fost adoptat de cea care avea să devină mama lui Blondie. Deși a primit multă dragoste din partea mamei adoptive, problema medicală nu s-a putut rezolva, deoarece în cazul malformațiilor cardiace trebuie intervenit în primele luni de viață.

În octombrie 2014, Cristi avea 14 ani și visa să mai rămână în viață pentru a îmbrăca un costum în ziua de Halloween și să-și colinde mama. Ar mai fi avut nevoie de 6 zile, pentru ca dorința lui să devină realitate, dar pentru Cristi nu a mai fost timp. În jurnalul lui Cristi, pe ultima filă, Adelina Toncean a găsit mesajul „Împarte într-o altă parte”, iar acest mesaj-moștenire avea să schimbe pentru totdeauna...Totul.

Așa a luat ființă Asociația Blondie, iar de atunci Adelina Toncean a avut misiunea de a susține viața și de a oferi fiecărei familii cu un copil bolnav, care trebuie operat în străinătate, suport și transportul gratuit cu un avion Tarom.

În prezent, Asociața Blondie a oferit peste 72 de zboruri, iar 142 de bebeluși au fost transportați în străinătate, pentru a beneficia de o intervenție chirurgicală complexă și de un tratament adecvat. Costurile unui singur zbor (cu avion Tarom și echipaj) variază între 15.000-25.000 euro și sunt suportate de Asociația Blondie, care nu a spus niciodată “nu” celor aflați în situații disperate de viață.

Copiii pentru care luptă Asociația Blondie nu au niciodată timp, de aceea trebuie intervenit imediat, iar costurile sunt imense. Anul trecut peste 1000 de copii nu au mai apucat primul tort.

Vă invit să susțineți această cauză nobilă printr-o donație prin intermediul paginii mele (poate să fie orice sumă, cât de mică) sau să solicitați conceperea unei pagini cu numele vostru, pentru a strange donații, în cazul în care doriți să vă implicați mai mult. Tot ce trebuie să faceți este să accesați butonul de donații sau să solicitați Asociației Blondie să vă creeze pagina de eveniment pe www.galantom.ro, iar apoi să le dați de veste prietenilor și cunoscuților.

Știți de ce? Pentru ca niciunul dintre copiii încă în viața acum să nu mai rateze Halloween-ul sau orice altă sărbătoare. Sau primul tort.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

SUSŢIN PROIECTUL

Luăm un avion

#luamunavion

Pink Halloween se sărbătorește pe 25 octombrie și este un eveniment inventat de Asociația Blondie. Știi de ce? Pentru că dacă Halloween-ul adevărat ar fi fost pe 25, nu pe 31 octombrie, Cristi, copilul alintat Blondie, ar fi fost încă în viața și ar fi apucat să îl sărbătorească în 2014. Pentru el, care s-a născut cu o malformație gravă a inimii, 6 zile au fost prea mult ca

 

1 Donații

Anonymous

150 RON
25 Oct 2021