Caravana Blondie

Anul trecut, in Romania, 1215 copii au murit inainte de a implini varsta de 1 an. Jumatate dintre ei proveneau din sarcini complet nemonitorizate si in doar 10% din cazuri, ingrijirea prenatala s-a facut complet.

De la inceputul crizei COVID, orice vizita la medic vine cu un risc prea greu de asumat. Pentru mama. Pentru copil. Pentru doctor. Pentru mama urmatoare. Pentru copilul mamei urmatoare. Pentru familiile unde se intorc acasa. “Ma expun virusului sau raman in izolare?”, e intrebarea care nu mai are niciun raspuns corect.

Asociatia Blondie isi propune crerea unei aplicatii mobile care sa permita identificarea urgentelor in sarcina si monitorizarea de la distanta a gravidelor ramase fara ingrijire. Aplicatia va fi capabila sa preia informatiile de la dispozitive mobile de monitorizare si sa trimita catre medic alertele pe care el va sti cum sa le interpreteze. Vom achizitiona echipamentele potrivite, ne vom deplasa pentru a transporta in siguranta gravidele acolo unde urgenta o impune.

Viata conteaza. Noi contam pe voi!

Bugetul pentru acest proiect este de 100.000 euro , din care vom asigura achizitionarea a 100 kituri pentru monitoriozare la distanta a gravidelor si implementarea proiectului.

Un kit de monitorizare la distanta contine :

- EKG portabil cu pulsoximetru

- tensiometru de brat

- glucometru

- Doppler fetal

- teste rapide ( HIV, hepatita B, urina)

- alte dispozitive, daca este cazul

Galantomi:

Donatii:

Suma:

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Caravana Blondie

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Donez cadoul de ziua mea către ASOCIATIA BLONDIE

1,100 RON Suma

Consider ca cei trei muschetari ai mei sunt niste copii rasfatati de soarta. Absolut adorati, sanatosi, frumosi, inteligenti... In ultimul timp, m-a s

0 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea - sa ajutam copiii bolnavi si singuri!

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de

255 RON Suma

2,535 RON Suma

Dorința de ziua mea - donații pentru Asociația Blondie