Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Georgeta Sasu Asociatia Blondie

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos poate fi împărțit bucurii cu îngrijire pentru cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta este hotărât să se acorde ziua de naștere a unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos este că mă îngrijesc să-mi fac față în fața tuturor celor de la mine și, în loc să facem un cadou, să facem banii către această cauză.

Împreună sunt mai buni!

Îți mulțumesc în eșantioane în ceea ce privește al meu și, dacă îți punem ideea, îți oferim și ziua ta de naștere pe  ziata.galantom.ro !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

SUSŢIN PROIECTUL

Caravana Blondie

Anul trecut, in Romania, 1215 copii au murit inainte de a implini varsta de 1 an. Jumatate dintre ei proveneau din sarcini complet nemonitorizate si in doar 10% din cazuri, ingrijirea prenatala s-a facut complet.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Georgeta Sasu : Asociatia Blondie
Cel mai frumos cadou de ziua mea