Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Iulia Antonia Manea Asociatia Blondie

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Consider ca cei trei muschetari ai mei sunt niste copii rasfatati de soarta. Absolut adorati, sanatosi, frumosi, inteligenti...

In ultimul timp, m-a surprins empatia de care dau dovada fetele. Stefan are timp sa ma surprinda si el :)

Iulia mea implineste 13 ani. Dansatoarea mea perfecta - poa'sa ajunga si in nationala de fotbal, ca tot dansatoarea mea perfecta ramane - implineste 13 ani. Si m-a rugat sa ii donez ziua. Pentru ca ea vrea ca ziua ei sa si-o petreaca cu noi si nu toti copiii au privilegiul acesta.

Asa ca va invit sa ii faceti o bucurie Iuliei mele si sa donati pentru copiii mai putin rasfatati de soarta decat copiii mei, decat copiii vostri!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

SUSŢIN PROIECTUL

Caravana Blondie

Anul trecut, in Romania, 1215 copii au murit inainte de a implini varsta de 1 an. Jumatate dintre ei proveneau din sarcini complet nemonitorizate si in doar 10% din cazuri, ingrijirea prenatala s-a facut complet.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Iulia Antonia Manea : Asociatia Blondie
Cel mai frumos cadou de ziua mea