Cel mai frumos cadou de ziua mea- un avion roz, cu targă pentru Asociația Blondie

 

Alexandra Dobrovolski Asociatia Blondie

67% Complete
335 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 12 ianuarie este ziua mea. Ce îmi doresc de ziua mea? Printre altele, îmi doresc să îi ajutăm pe cei de la Asociația Blondie să cumpere mult doritul avion roz, cu targă :-). 

De Asociația Blondie cred că ați auzit, deja, cu toții  si sunt sigură că mulți dintre voi ați mai donat si urmăriți cu sufletul la gură fiecare postare despre fiecare viață care atârnă, adesea, de un fir de ață. Sunt cei care reușesc să ofere speranță și să aline inimile mamelor ai căror micuți bolnavi au primit o șansă la viață într-o altă țară. Pare un țel greu de atins, căci costul zborurilor care salvează vieți depașesc posibilitățile oricui. Dar știu că nimic nu este imposibil atunci când ai alături oameni cu suflet mare. 

Așa că, dragi prieteni, dacă doriți să îmi faceți un cadou sau pur și simplu doriți să ii ajutați pe micuți, vă invit să donați alături de mine pe Galantom, pentru avionul roz, cu targă :-). 

Micul nostru gest poate salva vieți!  

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și, dacă vă place ideea, vă puteți dărui și voi ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

SUSŢIN PROIECTUL

Luăm un avion

#luamunavion

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

50 RON
La Multi Ani! :)
04 Jan 2021
Cel mai frumos cadou :-)
04 Jan 2021
03 Jan 2021
La mulți ani sănătoși, liniștiți și împliniți!! Te pupam cu drag și dor, Maia, Eva, Oana și Cata!! ❤️😘🥳
03 Jan 2021
Alexandra Dobrovolski : Asociatia Blondie
Cel mai frumos cadou de ziua mea- un avion roz, cu targă pentru Asociația Blondie