Andreea Bocaneala - Asociatia Blondie

Un „bilet de avion” pentru Avionul Blondie

80 RON Donatii stranse
Vreau sa fac o donatie!

Știi că te maturizezi când nu mai vrei lucruri de ziua ta, ci Oameni. Când vrei ca cei dragi ai tăi să fie sănătoși și fericiți, iar tu să te bucuri alături de ei de micile lucruri și de timpul petrecut împreună.

Eu încep să cred că m-am maturizat. Bine, mă bucur în continuare (și) de cadouri, dar de data asta cadourile pe care le aștept sunt ușor diferite și se adună aici. Mi-am propus ca anul acesta, de ziua mea, cadoul sa fie "un bilet de avion" pentru Avionul Blondie.

Pentru că fiecare copil trebuie să aibă șansa să traiască, iar oamenii care luptă pentru asta trebuie sprijiniți și încurajați.

Așa că anul acesta aștept urări aici. Și cadouri, tot aici!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Blondie

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

Anonymous

50 RON
Pentru că toată lumea, indiferent de lucrurile cu care se confruntă în viață (mai bune sau mai puține bune) merită să trăiască, să fie ajutat și să zâmbească în fiecare zi. Iar pentru că cei care încearcă din răsputeri să îi ajute, merită să primească și ei o mână de ajutor. Așa că, dacă putem ajuta (chiar și cu puțin) de ce să nu o facem.
31 May 2021

Anonymous