Madalina Ciotea - Asociatia Blondie

Magicul 37

450 RON Donatii stranse
12.162162162162% Complete
3,700 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Magicul 37 - Abracadabra 3700 ron, toți ROZ! 

Există acesti ”oameni îngeri” care ajută sufletele astea mari să trăiască în corpurile, momentan, mici. Și oamenii ăștia îngeri au nevoie de ajutorul nostru. 

Am speranța că putem să facem cu totii un bine. Și îmi doresc ca fiecare La mulți ani să fie o donație, cât de mică, pentru cauza lor! Cel mai frumos cadou pe care il poate face cineva este să salveze o viață! Fii și tu un SuperErou pentru un suflet! 

Împreună suntem mai buni!

Să fii tată sau mamă este cel mai mare act de curaj pe care-l poate face cineva, pentru că presupune să te expui la toate tipurile de durere, dar mai ales incertitudinii că faci lucrurile corect și temerii de a nu pierde ceva atât de iubit. - Jose Saramago

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Blondie

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

Anonymous

150 RON
30 May 2021
Bucurie copiilor.
30 May 2021