Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Mihaela Duică Asociatia Blondie

31.428571428571% Complete
1,100 RON
Sumă strânsă
3,500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Când naștem copii sănătoși nu ne întrebăm de ce sunt așa. Pentru că astfel ni se pare normal să fie, nu-i așa? Însă pentru copiii mai puțin norocoși, care se nasc cu malformații grave, nu mai e timp să punem întrebari, ci să ajutăm imediat.

De curând, am cunoscut-o pe Adelina Toncean, fondatorul Asociației Blondie, un înger pe pământ, cum ii spun eu. Este omul care se trezește în fiecare dimineață pentru a strânge bani și a ajuta copiii care au nevoie de intervenție chirurgicală de urgență în străinătate. Până acum a ridicat peste 144 de avioane și a salvat peste 400 de copii. Vad în ea o forță incredibilă, greu de imaginat, greu de privit. Dar Adelina nu poate reuși fără forța celor care vor să ajute.

Marțea aceasta se pregătește să ridice al 145-lea avion pentru a-i salva pe Alex si Efrem, însă încă nu s-au strâns cei 50.000 de euro necesari zborului. 

În curând va fi ziua mea, iar cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să donezi alături de mine către această cauză.

Împreună suntem o forță mai mare. Îți mulțumesc că ești alături de mine!

Cu drag,

Mihaela


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

SUSŢIN PROIECTUL

Luăm un avion

#luamunavion

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Sa iubim cat mai multi rozul! Multumesc!
12 Apr 2023

Anonymous

250 RON
La mulți ani binecuvântați cu iubire și fapte bune!😘🌷
09 Apr 2023
La multi ani!
04 Apr 2023
La multi ani buni!
04 Apr 2023
La multi ani, Miha! Multa forta si energie, Adelina!
03 Apr 2023

Sorina

100 RON
La mulți ani!
02 Apr 2023

Mihaela Duică

300 RON
02 Apr 2023
Mihaela Duică : Asociatia Blondie
Cel mai frumos cadou de ziua mea